Umbraco skalbarhet: Översikt och missuppfattningar

Ladda ner en Umbraco Health check här

Note: use this macro only on news item, for grid use Hubspot Form Grid Editor

Hubspot Form

  • Portal Id: 2350033
  • Form Id: 8859c9fe-1913-4d63-bdad-eb58b3b4410c

 

Umbraco Content Management System (CMS), varför välja det?

Novicell är en Umbraco-byrå, vilket innebär att vi kan Umbraco CMS-plattformen i de allra sista detaljerna. Vi har utvecklat över 200 framgångsrika Umbraco-lösningar för våra kunder och arrangerar regelbundna Umbraco-webinars för att lära dig hur du kan optimera din digitala strategi med Umbracos lösningar.

Umbraco är inte licensbaserat och är helt gratis att använda. Det finns inga extra kostnader som innebär att ditt företag kan reservera plats i din budget för funktioner som är viktigast. När allt kommer omkring är dyr CMS -programvara inte alltid nödvändigtvis bättre än gratis programvara. 

Med Umbraco har du också tillgång till en redigeringsupplevelse i världsklass. Du har förmågan att designa, presentera och redigera din webbplats exakt hur du vill ha den. Umbracos innehållsredigerare låter dig förhandsgranska ditt innehåll innan det är live så att du kan förstå hur det kommer att se ut och kännas på alla typer av enheter. Det är det mest effektiva sättet att förbereda och publicera webbinnehåll.

Även vår egen webbplats är byggd med Umbraco. Det är säkert att säga att Umbraco passar bra för vår verksamhet, så mycket att vi blev Umbraco Gold Partner. 

Men hur är det med skalbarhet? Kommer Umbraco att växa med mitt företag?

Detta är en vanlig missuppfattning om Umbraco, och en som vi enkelt kan visa inte stämma.

Enkelt uttryckt, ja! Umbraco CMS är speciellt anpassat för dig och dina individuella affärsbehov. Oavsett om du är ett nystartat företag med en fyra sidors webbplats eller en storskalig organisation med hög webbplatstrafik och tusentals webbsidor för att tillgodose detta, garanterar Umbraco att din webbplats är en ständig framgång.

Umbracos plattformar är designade med din framtida verksamhet i åtanke. Det utvecklas hela tiden funktionstillägg för att möta digitala krav som är förknippade med affärstillväxt. Det betyder att när ditt företag börjar växa kommer Umbraco att tillhandahålla funktioner för att stödja det.

Inte bara detta, men Umbraco har ett stort team av experter samt en aktiv Umbraco-användargrupp för att stödja dig och ditt företag i alla stadier av tillväxt.

Varför är CMS-skalbarhet så viktigt?

Föreställ dig ett småskaligt företag i sin linda. Vad som är grundläggande här är att företag har ett CMS med kärnfunktioner som gör det möjligt för administrativa användare att skapa, lägga till och ta bort innehåll utan problem.  

Jämför nu detta med ett sedan länge etablerat, högprofilerat företag som varje dag lockar stora mängder användare till sin webbplats. Detta kommer att kräva en omfattande konstruktion och flera anpassade funktioner för att driva webbplatsen och hantera scener med hög trafik. Var och en av dessa företag är i behov av ett CMS, men deras individuella krav kunde inte skilja sig mer åt. Med en grundlig förståelse för din nuvarande affärsposition kan Umbraco CMS anpassas för att driva tillväxt.

För att förbättra skalbarheten skapade vi Novicell Premium , en avancerad webblösning byggd ovanpå Umbraco som fungerar direkt utan någon konfiguration. Som en del av detta utvecklade vi en headless arkitektur som skiljer Umbraco CMS (back-end) från front-end-upplevelsen. Detta innebär att du enkelt och när som helst kan skala din webbplats utan att äventyra dess totala prestanda. Andra fördelar inkluderar:     

  • Eftersom ditt CMS är separerat är det lättare att hålla ditt CMS uppgraderat till den senaste versionen. Det finns ingen webbplatskod kvar i CMS vilket gör det mer rent, uppgraderbart och lättare att underhålla.

  • Eftersom CMS:et inte längre är sammankopplat med front-end på webbplatsen kan säkerheten höjas. Detta betyder också att om ditt CMS kräver underhåll kommer det inte att påverka den totala driften av din webbplats.

Se våra case för skalbara Umbraco-lösningar

7IM

Sinclair Pharma

 

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Skicka ett mail så svarar vi så snart som möjligt