Varför ska du välja Umbraco som ditt CMS?

Idag är nästan alla kommersiella webbplatser byggda på ett Content Management System (CMS). Denna enkla och praktiska programvara är utformad så att alla kan skapa, publicera och hantera webbinnehåll oavsett deras tekniska kompetens och utan att behöva koda det från grunden. 

Tyvärr förlitar sig många företag på alltför dyra CMS -system som tar ut alltför stora summor pengar på återkommande årliga licensavgifter. Här på Novicell drivs våra CMS-lösningar av Umbraco, ett CMS-system med öppen källkod byggt på en solid .NET-plattform. Umbraco har drivit över 500 000 webbplatser världen över och, viktigast av allt, är helt fri från återkommande licensavgifter.

 

Här är vår quickfire -videointroduktion till Umbraco från utvecklingschef Mikkel Keller Stubkjær. I den här videon delar Mikkel sin insikt om Novicells beprövade tillvägagångssätt för att leverera framgångsrika, hanterbara och skalbara webbplatser med Umbraco -lösningar.   

För att göra livet enklare, har vi sammanfattat de viktigaste punkterna från hans video i detta inlägg så att du inte missar en enda detalj om Umbraco CMS och de fördelar det kan ha för din verksamhet.

Umbraco CMS fördelar

Det finns inga återkommande licensavgifter ... det är helt gratis

En av de största Umbraco höjdpunkter är att Umbraco är helt gratis att använda och ladda ner. Om du har din egen server och server som uppfyller Umbraco krav finns absolut inga extra kostnader. Detta innebär att du kan spara pengar på årliga återkommande licensavgifter utan att behöva lida på kvaliteten på din CMS.

Enkel redigering

Med Umbraco har du möjligheten att designa, presentera och redigera din webbplats exakt hur du vill ha det. Med Umbracos innehållsredigerare kan du förhandsgranska innehållet innan det är live så att du kan förstå hur det kommer att se ut och kännas på alla typer av enheter. Du kan även arbeta med utkast och publicera innehållet vid en tidpunkt som passar dig genom den schemalagda publiceringsfunktionen. På så sätt kan du arbeta dina CMS omkring dig och ditt schema.

Flexibel och anpassningsbar arkitektur

Umbraco är en extremt flexibel och utbyggbar plattform utan begränsningar av innehållsstruktur eller layout. Umbraco-plattformen kommer inte heller att begränsa data och integrationer som du väljer att införliva i CMS, vilket ger dig friheten att hantera din webbplats på ett sätt som är mest relevant för dig. Det finns ingen out-of-the-box-funktion, så Umbraco-användare får den ultimata flexibiliteten.

Vad händer om du bestämmer dig för att du behöver out-of-the-box-funktion för din webbplats?

Med Umbraco finns det ingen standardwebbplatstruktur, navigering, webbplatsökning eller sidfot vilket innebär att du uppmuntras att starta varje webbplatstruktur från grunden. Även om detta ofta är fantastiskt för att ge användarna optimal kontroll över sin webbplats - fungerar det kanske inte för alla.  

Det är därför vi skapat Novicell Premiu , en avancerad webbplatslösning byggd ovanpå Umbraco som fungerar direkt utan någon konfiguration. Novicell Premium innehåller alla de traditionella Umbraco har, men nu får du alla nödvändiga grunden som krävs för att bygga din webbplats. 

Fördelar med Novicell Premium        

En solid grund

Novicell Premium ger alla användare de kritiska byggstenar som krävs för att starta en webbplats. Dessa inkluderar:

 • En standardiserad responsiv webbplatsdesign som är mobiloptimerad
 • En standardwebbplatstruktur och fördefinierade innehållsblock som rubriker, bilder och videoelement
 • Avancerade redigeringsverktyg ovanpå Umbraco
 • Stöd för webbplatsökningsfunktioner och SEO-funktionalitet, men även Web Content Accessibility Guidance (WCAG)

 Anpassning

Med ditt grundbehov för en webbplats täckt kan Novicell Premium anpassa alla aspekter av din framtida webbplats till dina exakta krav. Vi kan bygga allt från små, medelstora och enterpriselösningar och integrera allt du kan tänka dig i den plattformen. Anpassningsfunktionerna inkluderar:

 • En workshop som leds av Novicell för att definiera dina affärsbehov och för att fånga dina krav
 • En anpassad design som passar ditt varumärke
 • Integrationen av ett tredjepartssystem som din organisation redan använder
 • Skräddarsydda eller anpassade funktioner valda av dig (dvs en lokaliseringsmodul som visar ditt kontor, butik eller klinikplats och gör denna plats sökbar för slutanvändare). Vi lägger hela tiden till nya moduler som du kan använda i framtiden - vi arbetar runt dig!

Headless First Approach

Utöver allt detta har vi också flera enterprisefunktioner i Novicell Premium. Dessa inkluderar ett-till-ett-stöd för multisite och flerspråkig uppsättning, samt ett huvudlöst första tillvägagångssätt som helt skiljer Umbraco CMS-systemet från din webbplats. Detta innebär att varje del av lösningen har ett API som ger dig olika fördelar:

 • Med ett öppet API kan du ha en flerkanalig setup. Detta kan inkludera en webbplats, mobilapplikation eller ens en butiksskärm eller enhet. Du kan använda programmeringsspråk för att extrahera innehåll från content management system, vilket innebär att du kan också hantera input från Alexa, Googles startsida eller IoT enhet.
 • Att separera ditt CMS från din webbplats ger din webbplats längre livslängd. Du kan byta ut eller omforma din webbplats utan att påverka ditt CMS, eftersom din framsida och CMS kommer att ha olika livslängder.
 • Eftersom ditt CMS är åtskilt är det lättare att hålla ditt CMS uppgraderat till den senaste versionen. Det finns ingen webbplatskod kvar i CMS vilket gör den mer ren, uppgraderbar och lättare att underhålla.
 • Eftersom CMS inte längre är sammankopplat med den live front-facing-webbplatsen kan den begränsas från det offentliga området som kan hjälpa till att genomföra skärpta säkerhetsåtgärder. Detta betyder också att om ditt CMS är nere kommer det inte att påverka den totala driften av din webbplats.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Skicka ett mail så svarar vi så snart som möjligt