40 % ÖKNING I ORGANISK TRAFIK

AGM Abogados

Ny digital strategi för att skapa SEM-kampanjer och SEO

AGM Abogados är en internationell advokatbyrå med kontor i Barcelona, ​​​​Madrid, Sabadell, Paris och Shanghai. De har mer än 30 års erfarenhet av att ge juridisk rådgivning till företag och privatpersoner.

AGM Abogados letade efter en partner för att hjälpa dem att nå en ledande position i branschen och kom till Novicell efter att ha blivit rekommenderad av en av våra befintliga kunder.

Novicell hjälpte AGM Abogados med SEO och skapandet av SEM-kampanjer. Efter detta samarbete beslutade AGM Abogados också att inleda ett samarbete Novicell rörande sin digitala strategi.

Samarbetet

Novicell träffade AGM Abogados i Barcelona för att bättre förstå deras behov och hur vi kunde hjälpa dem att vara bäst positionerade i sin sektor.

För att uppnå de mål som hade satts skapade vi en digital strategi som bestod av SEO för att förbättra positioneringen av deras webbplats i flera länder, och SEM-kampanjer för att generera trafik till webbplatsens tjänster och dra in kvalitativa leads. 

Eftersom AGM Abogados också ville öka affärsvolymen på den franska marknaden genom organisk trafik, var vi tvungna att överväga en separat strategi för det. För att uppnå detta optimerade vi nyckelsidorna för fransk trafik, granskade innehållet på bloggen och föreslog en rad förbättringar med ett SEO-anpassat tillvägagångssätt. Vi har också optimerat Google My Business-uppgifterna för Paris. 

Dessutom skapade Novicell en dashboard för att se och analysera data från olika källor på ett snabbt och smidigt sätt. Med detta var det möjligt att upptäcka vilka verksamhetsområden som inte fungerade och kunde förbättras.

Resultat

Genom en nära dialog och med fokus på SEO och SEM-optimering uppnådde vi följande effekt för den franska marknaden:

40 %

ökad organisk trafik på 3 månader

110%

ökning av potentiella kunder

15%

genomsnittlig ökning av sökord på. topp 5-positioner

Fortsatt samarbete

Novicell har haft ett nära samarbete med AGM Abogados sedan 2016, och vi har till och med hållit seminarier tillsammans om GDPR som trädde i kraft i maj 2018.

Vi optimerar kontinuerligt SEO för AGM Abogados webbplats och skapar och hanterar SEM-kampanjerna. 

Vill du veta mer om SEO?

Tveka inte att kontakta mig.