ATT BYGGA EN PLATTFORM FÖR ATT SKAPA OLIKA SITER ENKELT OCH SNABBT

Ayondo

Umbracos lösning för skräddarsydda webbplatser och förbättrad webbtrafik

ayondo anlitade Novicell för att skapa en företagssajtgenerator baserat på Umbracos innehållshanteringsplattform för att kunna expandera på Fintech-marknaden.

Om ayondo

ayondo är ett Fintech-företag som är specialiserat på teknik inom banksektorn. De grundades 2008 och är baserat i London, England. ayondo tillhandahåller tjänster för handel med finansiella derivat, särskilt CFD:er (spekulerar på prisuppgång eller fall på snabbrörliga globala finansmarknader) och Spread Betting (spel på en marknads framtida riktning).

ayondo ville bygga en webblösning som kunde skapa företagssajter med några få klick för sina kunder. Med denna modell skulle ayondo kunna erbjuda dem teknologin och produktsortimentet genom sitt eget varumärke och därmed kunna positionera sig inom Fintechs värld.

Novicell hjälpte ayondo med snabb tillväxt på olika marknader.

5

Mer än fem platser skapades i Umbraco

90%

90 % av innehållet och stilarna på webbplatsen är anpassningsbara

35%

Webbtrafiken har förbättrats med 35 %

Novicells lösning

Novicell träffade ayondo för att förstå deras behov och se hur vi kunde hjälpa dem att bli ledande inom Fintech-sektorn.

Vi skapade en ny webbplats som är mer estetiskt tilltalande, snabbare och med ett nytt budskap som resonerar hos användarna. Novicell följde med ayondo i expansionen inom Fintech-marknaden. Vi utvecklade en av de mest intuitiva handelsplattformarna där ute, som syftar till att utveckla nya verktyg som gör att investerare kan tjäna pengar på finansmarknaderna. Det nya CMS (content management system) vi byggde gjorde att ayondo kunde skapa olika webbsidor och målsidor enkelt och snabbt för sina kunder.

Redesign av Corporate Design

Skapande av en ny, mer visuellt tilltalande webbsida för att öka varumärkesmedvetenheten.

Umbraco Plattform

Webblösningen är skapad i Umbraco, ett flexibelt CMS med ett mycket intuitivt och lättanvänt gränssnitt.

Förbättring av webbprestanda

Optimering webbprestanda för att minska laddningstiden och förbättra användbarheten.

Har du några frågor om detta case?

Skicka mig ett mail så svarar jag gärna på alla frågor om ayondo-projektet.