TROVÄRDIGHET OCH KOMPETENS FÖRPACKAD I EN INBJUDANDE OCH MODERN DESIGN

Beierholm

Behöver du råd om generationsskifte, internprissättning eller nya momsregler? Eller vill du bara se ett av Danmarks revisions- och konsultbolags nya fina hemsida? Då måste du titta in på beierholm.dk. Beierholm är ett revisions- och konsultföretag för små och medelstora företag i Danmark som hjälper dem med ett brett utbud av revisions- och konsultrelaterade tjänster. I en sådan bransch måste man ha hög kompetens och trovärdighet – och givetvis även en hemsida som utstrålar just det.

Beierholm och Novicell började ett samarbete på en ny beierholm.dk - först med ett förstudie, bland annat hur kunderna navigerar sig och hur de beter sig i en ”sökfas” och vad som är viktigt för dem att hitta på en webbplats. 

Revision, ekonomi och rådgivning förpackat på ett välkomnande och modernt sätt 

Med den nya hemsidan har revision, ekonomi och rådgivning paketerats på ett modernt och inbjudande sätt. Samtidigt speglar det också Beierholms starka värdegrund: Trovärdighet och ansvar. Beierholms varumärkesidentitet och positionering har tydliggjorts på den nya hemsidan och lyfts fram i färger, grafik och ikonografi. Ett designelement som det har jobbats särskilt mycket med är bildstilen som ska understryka att Beierholm talar direkt till kunderna. Därför är många av bilderna man möter på hemsidan just personer, stämningsbilder och situationsbilder med personer i den relevanta branschen som innehållet riktar sig till. 

Förutom den inbjudande designen har Beierholm med hemsidan även fått möjlighet att lansera några nya konsulttjänster som rådgivning inom hållbarhet och ansvar, se Beierholm CSR och en ny sida för event: Beierholm eventsida.

Innehållsstruktur och bra sökfunktioner

När du som Beierholm erbjuder ett brett utbud av tjänster till många olika branscher är det viktigt att besökaren på webbplatsen snabbt kan få en överblick och hitta relevant professionell information. Det fanns ett behov av ett bra UI och interaktionsdesign och för av att strukturera stora mängder innehåll på ett bättre och mer sökbart sätt.

Hemsidan erbjuder därför idag en intuitiv struktur, där tanken är att besöket på sidan baseras på det syfte som användaren har. Användaren kan antingen utgå från sin bransch, den relevanta tjänsten de letar efter eller ett specifikt ämne – allt möjligt utifrån en noga vald taxonomi på hemsidan. Allt innehåll är noggrant taggat så att relevant innehåll och relaterat innehåll presenteras i sökningar. Sökfunktionen på webbplatsen är baserad på Elasticsearch, en programvara med öppen källkod.

Beierholm hjälper till exempel företag under hela deras affärslivscykel och därför är det även möjligt att hitta innehåll på hemsidan som är relaterat till de olika affärsfaserna: "Starta nytt företag", "Möte med banken", "Expandera ditt företag", "Rådgivning om digitalisering", "Outsourcing" och "Generationsväxling".

Vi har ett riktigt bra samarbete med väldigt duktiga och engagerade människor på Novicell. De har en god förståelse för vår verksamhet och de lyckas översätta det till lösningar online. Det ger oss en fördel på marknaden.

Helle Lykke Boyding, kommunikationskonsult, Beierholm

Webbplatsen är byggd på Drupal 9 Premium

Valet för att bygga hemsidan föll på CMS:et Drupal. Drupal var ett självklart val eftersom Beierholm har stora mängder innehåll som ska struktureras i olika kategorier: olika branscher, olika revisions- och konsultämnen, olika affärsfaser och olika år som innehållet publicerades. Dessutom kännetecknas Drupal av att vara ett bra CMS om man vill ha tillgång till att bygga flexibla landningssidor med många och ganska avancerade byggstenar. 

Grunden är Drupal Premium 9, som är hela Novicells Best Practice inom webbutveckling som grund", som sedan vidareutvecklas. Med en Premium-lösning börjar du därför med ett stort antal kärnfunktioner direkt ”out-of-the-box”, t ex rättighetshantering, språk, menystruktur, revisionshistorik och schemalagd publicering.

Läs mer om Drupal Premium

Beierholm ska synas digitalt

Novicell hjälper även till med synlighet, vilket inkluderar t ex onlineannonsering, SEO och SEA.

Beierholm kan följa resultatet på en Novicell Insights dashboard, vilket gör det enkelt att optimera marknadsbudgeten mellan olika kanaler. Beierholms digitala marknadsföring syftar både till att bygga varumärket på lång sikt och skapa konverteringar på kort sikt.

Hosting ligger på Microsoft Azure Kubernetes

Novicell har valt att driva beierholm.dk på Microsofts Cloud Platform Azure. Lösningen är en Azure Kubernetes Service (AKS), som erbjuder ett antal fördelar: 100 % hanterad containerorkestreringstjänst, provisionering, skalning, uppgradering enligt krav eller on-demand och utan driftstopp och inte minst AKS-nod autoreparation. Och ja, även om du kör PHP-kodspråk kan du fortfarande använda Microsoft Hosting.

Om du vill veta mer om lösningen för Beierholm, Drupal eller våra Hosting-lösningar, vänligen kontakta mig.