Case: Få onlineverksamheten och webbplatstrafiken att växa med sökmotoroptimering (SEO)

HICX

HICX är en ledande plattform för hantering av leverantörsinformation baserad i London. De hjälper världens ledande företag att utvinna maximalt värde från sina leverantörsrelationer genom att digitalisera sina inköps-, ekonomi-, efterlevnads- och försörjningskedjans processer. Därmed arbetar de för att förbättra datakvaliteten, samarbetet och centraliseringen av företag. HICX märkte att deras webbplats inte fungerade och sökte hjälp från Novicells SEO-avdelning för att förbättra kvaliteten och kvantiteten på deras webbplatstrafik. Efter att först ha genomfört en SEO-revision för att ta itu med de grundläggande komponenterna som påverkar webbplatsens prestanda, gav Novicell de nödvändiga rekommendationerna för förbättringar.

Personlig djupgående SEO-revision

Arbeta med utvecklare för att förbättra webbplatsens hastighet

SEO på sidan och tekniska korrigeringar

Lösning

Lösning Novicell identifierade alla grundläggande problem som påverkar HICX:s SEO-trafik för att producera en personlig och djupgående SEO-revision som beskriver deras nuvarande webbplatsprestanda. Informationen rapporterades sedan tillbaka till HICX-teamet, där våra SEO-konsulter gav full insyn i problemen och korrigeringar framöver. Novicell fann att ett av huvudproblemen relaterade till HICX:s webbplatsprestanda var dess dåliga laddningstid och webbplatshastighet. Detta förhindrade genereringen av positiva webbplatsupplevelser som arbetar för att hålla användarna lojala mot HICX-tjänster.

Novicell arbetade också med andra tekniska SEO-fixar inklusive korrigering av omdirigeringar. I nära samarbete med HICX:s mjukvaruutvecklare implementerade Novicell de nödvändiga korrigeringarna, vilket säkerställde att alla förbättringar övervakades och testades i varje skede av processen. 

Webbplatstrafiken ökade exponentiellt

På bara tio månader hjälpte Novicell till att dramatiskt öka HICX:s webbplatsprestanda

.

 

162,1 % ökning av mobiltrafiken

.

 

 

143,5 % ökning i organisk trafik

 

 

 

 

 

117,7 % ökning av antalet användare i Storbritannien

.

 

57 % ökning av antalet användare i USA

Vi berättar gärna mer om hur vi kan förbättra din verksamhet på webben

Hör av dig till mig!