Nordic Hiit

Din personliga träningspartner

I en hektisk vardag kan det vara svårt att hitta tid att prioritera sin hälsa.

Det vill Nordic Hiit ändra på.

Med mer än 1600 träningsvideor i kategorier som Power Yoga, HIIT och styrketräning kommer Nordic Hiit att göra det enkelt att hålla sig frisk och stark.

När deras app och hemsida generade många nya användare ville Nordic Hiit utöka sitt erbjudande genom en mer personlig användarupplevelse.

Personlig träning som främjar en hälsosam livsstil

Nordic Hiit upplevde ökande framgångar, och de ville dra nytta av det, genom att göra användarupplevelsen ännu bättre. Önskemålet var att både appen och hemsidan skulle kunna ge användarna personliga rekommendationer för träning utifrån deras preferenser och träningshistorik.

Nordic Hiit ville gå från en statisk modell som erbjöd alla användare samma filmer, till en flexibel, individualiserad modell som ger alla användare en personlig upplevelse.

Nordic Hiit kontaktade då Novicell, som föreslog plattformen Raptor.

Raptor och personalisering

Raptor är en plattform speciellt utformad för att samla in preferenser från användare och använda dessa för att anpassa innehållet som visas. Detta görs med hjälp av en algoritm utvecklad av Raptor.

Då kan Raptor enkelt observera och lagra informationen som behövs för att skapa den ultimata, personliga upplevelsen.

Därför är Raptor det självklara valet för Nordic Hiit, som enkelt och snabbt ska kunna föreslå rätt träningsvideor till sina användare så att de inte tappar motivationen att behålla sin hälsosamma livsstil.

Nordic Hiits løsning

Med ovanstående mål i åtanke skapades en meny på Nordic Hiits plattformar, där användaren kan specificera sin träningsnivå, sina mål för att använda Nordic Hiit, vilka och hur många dagar man vill träna samt vilken träningsutrustning man har tillgänglig hemma.

Detta är många faktorer för Raptor att inkorporera, men det resulterar också i den bästa upplevelsen för Nordic Hiits kunder.

Kunderna får inte bara en individuell träningsplan, den nya plattformen hjälper till att blåsa nytt liv i äldre videoinnehåll på appen och webbplatsen som annars skulle ha begravts av nyare videor.

Med denna dynamiska lösning skulle det kunna finnas en oro att hastigheten skulle bli lidande. Algoritmen måste gå igenom alla parametrar och inställningar varje gång användaren klickar på knappen "Nästa video".

Men Nordic Hiit behöver inte oroa sig. Raptor-plattformen kan sortera igenom all denna data på några millisekunder, så att användaren inte upplever någon väntetid mellan videorna.

Lösningen är fortfarande ny, men vi förväntar oss att implementeringen av en mer personlig upplevelse på vår plattform kommer att resultera i bättre träningsresultat för våra kunder, vilket gör att de stannar hos oss längre, nu när deras upplevelse är 100% anpassad till deras beteende och preferenser.

Ida Wad Clemensen, Founder – Nordic Hiit

Ett bättre liv

Med Nordic Hiits nya plattform kan de hjälpa alla sina kunder i deras resa mot ett hälsosammare, och bättre, liv. De hyllar hårt arbete och motiverar sina användare att tänja på sina gränser, med uppmuntran och personlig anpassning som upprätthåller uppmärksamheten.

Nordic Hiit kan upplevas där du laddar ner appar, eller på https://www.nordichiit.com .

Vill du höra mer om vårt samarbete med Nordic Hiit?

Kontakta mig gärna om du vill höra mer om Raptor, personalisering eller lösningen för Nordic Hiit