Hjälpen är nära – och nu går den också snabbare

Skräddarsydda lösningar med Magento

Mer än 1 av 10 kvinnor får bröstcancer under sin livstid.

Det är en stor del av befolkningen, och de ska givetvis inte förbises.

Svankliniken hjälper kvinnor som är eller har varit i behandling för cancer. De erbjuder hjälp med allt från montering av bröstproteser och tillhörande underkläder, utprovning av peruker och huvudbonader, samt att mäta och dispensera kompressionsprodukter. Ja, Svaneklinik skryter faktiskt med att vara det enda stället i Danmark där all den hjälpen finns samlad på ett ställe.

Uppgradera med användarvänlighet i främsta rummet. Och utan krångel.

Svanekliniks digitala lösning, Svaneklinik.dk, är baserad på Magento – en plattform som med en ny uppdatering gjorde att Svaneklinik ville ha en ny partner som kunde hantera uppgraderingen. Och här började resan med Novicell ombord.

E-handelsplattformen Magento uppgraderade 2015 från sin version 1 till en ny och förbättrad version 2. Användare av plattformen uppmanades att uppgradera sin Magento 1 så att de fortfarande kunde få uppdateringar av säkerhetspatchar och andra funktioner.

Svaneklinik ville uppgradera till den nya versionen utan att det syntes på designen – samtidigt som anpassade funktioner skulle bibehållas. Med en väl fungerande process, öppen kommunikation och snäva deadlines som ledord inleddes arbetet. Svaneklinik.dk kör nu på Magento 2 – utan att det påverkar webbsidans utseende. Deras webbshop fungerar som den alltid har gjort. Oklanderlig. Och givetvis med funktioner som säkerställer användarvänlighet.

15%

Uppgraderingen av Magento har till och med minskat laddningstiden för Svaneklinik.dk med 15 %

Varför välja Magento?

Som Magento-partner har Novicell lång erfarenhet av plattformen.

Det som gör Magento så unik, och som också gör den till den optimala lösningen för Svaneklinik, är dess flexibilitet. Som en öppen källkodsplattform erbjuder Magento fullständig, kreativ frihet.

Är ditt företag litet? Stor? Inriktar den sig på andra företag eller enskilda användare? Vad du än svarar på ovanstående frågor kan Magento hjälpa dig. Plattformen är byggd i PHP-kodspråk, vilket gör att det går att skapa en skräddarsydd lösning som uppfyller alla krav på webbplatser och webbshoppar.

Eftersom Svaneklinik.dk är en unik sida med en specifik kundkrets är Magento den optimala lösningen. Svaneklinik erbjuder inte bara produkter utan även tjänster, som till exempel deras perukkurs, där kunden får hjälp att hitta den perfekta peruken. Detta kräver en helt annan sorts e-handelsplattform som kan prestera mer än bara en vanlig webbshop. Samtidigt som den ska kunna hantera en mer komplicerad köpprocess, exempelvis att beställa tid för att passa in på rätt bröstprotes

Här är Magentos flexibilitet avgörande, eftersom den lösningen som erbjuder den bästa användarvänligheten på Svaneklinik.dk kan utformas.

Praktiskt om Magento

  • Magento lanserades 2008
  • Mer än 250 000 nätbutiker har skapats på Magento
  • Mer än 155 miljarder dollar i varor såldes via Magento-baserade system 2019
  • 50+ språkpaket tillgängliga
  • Magento rekommenderas för såväl små som stora företag

Välkommen till en uppgraderad användarupplevelse

Med det framgångsrika samarbetet kan Svaneklinik återigen erbjuda sina kunder bästa möjliga service utan att behöva oroa sig för utmaningar och barriärer i plattformen. 

Vill du veta mer om lösningen för Svaneklinik?

Kontakta mig slutligen om du vill veta mer om Magento eller om samarbetet med Svaneklinik.