NYTT INNEHÅLL TILL EN FRAMGÅNGSRIK WEBBSHOP

VILA

VILA Moments inspirerar användaren och väcker varumärket till liv genom att sätta design i ett större sammanhang.

VILA är ett danskt modemärke med över 110 europeiska butikskedjor. Som en del av Bestseller-gruppen är VILAs webbshop en framgångsrik e-handelslösning, centralt styrd från Bestsellers avdelning i Holland.

VILA ville ha ännu större flexibilitet och att kunna kommunicera med sina användare på ett annat sätt än genom onlinebutiken. Tillsammans med Novicell byggde VILA ett separat innehållsuniversum – VILA Moments – som kompletterar e-handelslösningen med inspirerande redaktionellt innehåll.

Det annorlunda utseendet på innehållssidan hjälper också till att skilja varumärket från andra BESTSELLER-märken, som Vera moda och Jack and Jones, som har samma e-handelsdesign.

VILA Moments kombinerar mode, livsstil, resor och personliga berättelser – precis som ett modemagasin. Det är ett koncept som VILA och Novicell har skapat tillsammans.

Visionen var en enkel, lätt och elegant design som ett ramverk för de många foton, videor, Instagram-flöden och gästinlägg från europeiska modebloggare.

Som VILA efterfrågade kan användaren nu ge sig ut på en upptäcktsresa och inspireras av att se produkterna i ett större sammanhang.

Novicell gick helt i mål med både konceptet och plattformens funktionalitet. VILA Moments har lyft varumärkets profil och byggt ett universum kring produkterna, vilket fört konsumenten närmare oss.

Annette Hyttel Vestergaard, International PR Manager på VILA

Digital design

VILA ville fånga deras speciella humör på den nya innehållssidan. Även om designen är enkel och ljus, finns det fortfarande många detaljer att utforska. Målet var ett elegant uttryck på både små och stora skärmar.

Umbraco plattform

Webbplatsen är byggd i en flexibel rutnätsstruktur, och banners och andra innehållsdelar kan återanvändas över hela webbplatsen. Det intuitiva användargränssnittet gör det enkelt för VILA att sätta ihop olika typer av innehåll.

Samspel med andra kanaler

VILA Moments har integrerat produktbanners med säsongsvaror och självklart även länkar direkt till webshop och kundklubb. Användaren kan även hämta inspiration från VILAs internationella Instagram-flöden.

Några frågor?

Kontakta mig, jag hjälper gärna till.