Vi levererar digitala lösningar

 baserade på erfarenhet och fakta

Vi förenar strategisk expertis med teknisk kompetens

Vårt team med över 280 utvecklare, strateger, formgivare och marknadsföringsspecialister hjälper dig att fatta rätt digitala beslut för att uppfylla dina specifika affärsbehov. Vår metod är digital. Vårt mål är din tillväxt.

Genom att kombinera strategisk expertis och teknisk kompetens kan vi ge dig kompetenta råd och omsätta rekommendationerna i praktiken. Så skapar vi resultat.

Novicell skapar digital tillväxt

Vi strävar efter att göra en mätbar skillnad för våra kunder. Varför? För att våra lösningar ska resultera i tillväxt och affärsutveckling. Vårt mål är alltid detsamma: ditt mål

Ambitiösa arbetsmetoder

Oavsett om det gäller strategiutveckling, rapportering, projektledning, designprocess eller datasäkerhet så är våra verktyg och processer alltid noggrant framtagna och beprövade.

Din digitala partner

Vi föredrar ett långvarigt samarbete. Därför är vi stolta över att så många välkända varumärken år efter år ser värdet i ett såda

Digital Strategi

Förverkliga dina affärsmål

En digital affärsstrategi säkerställer att du når dina övergripande affärsmål. Vi hjälper dig att prioritera och fokusera vilka digitala initiativ som driver tillväxt och ser till att strategin implementeras till fullo.

Webblösningar och IT-arkitektur

Flexibla lösningar med optimal prestanda

Novicell har utvecklat webbplatser, e-handelslösningar, intranät och skräddarsydda program sedan 1998.

Vi är CMS-oberoende, men utvecklar de flesta lösningarna i Umbraco, Drupal och Sitecore. Vårt mål är alltid att optimera prestanda. Vi kan hjälpa ditt företag med allt inom webb- och systemutveckling, IT-arkitektur, dataflöde och integration. Vår metod är Scrum-baserad och flexibel och vi använder enbart de bästa projektledningsverktygen för att hålla dig uppdaterad om projektet.

Digital design

Vi undersöker. Utformar. Optimerar.

Vi utformar webblösningar med hjälp av analyser, data och användartester. Vi fokuserar på användbarhet och webbkonvertering genom digital design, samtidigt som vi utvecklar din visuella identitet.

För att kunna ge dig en bättre förståelse för layout och funktionalitet formger vi i webbläsaren. Detta innebär att du kan se hur webbplatsen kommer att se ut på olika enheter redan i de första utvecklingsstadierna.

Digital marknadsföring

Utöka din affärsverksamhet med fler besökare och leads

 

Novicell föreslår den mest effektiva kombinationen av marknadsföringsinitiativ för ditt företag. Vi genererar relevant trafik och ökad konvertering med hjälp av fakta, kunskap och bred erfarenhet.

Vi har en affärsinriktad och analytisk inställning till CRO, SEO, e-postmarknadsföring, sociala medier och annonsering samt en omfattande erfarenhet av innehållsmarknadsföring, kreativ konceptutveckling och varumärkeskampanjer.

Hosting och Support

Stabila hostingtjänster och tillgänglig teknisk kompetens säkerställer den dagliga driften

Du är alltid välkommen att kontakta vårt dedikerade service- och supportteam om du har några frågor eller framtida önskemål avseende din webblösning.

Novicell erbjuder dedikerade och delade hostinglösningar med fjärrsäkerhetskopiering och prestandaövervakning. Vi hanterar alla säkerhetsuppdateringar och säkerställer naturligtvis att alla projektdokument och lösenord förvaras helt säkert.

Business Intelligence & Data Value

Värdefulla insikter i din verksamhet

BI & Data Value hjälper dig att förstå ditt företags försäljnings- och marknadsföringsprocesser. Tala om vad du vill veta om din verksamhet så hjälper vi dig att samla, sammanställa och visualisera informationen.

Vi tillhandahåller att kraftfullt verktyg som säkerställer att ledning samt försäljnings- och marknadsföringsavdelningar kan fatta beslut baserade på fakta.

Frigör din digitala potential

Kontakta mig om du vill veta mer om Novicell