Dynamicweb-byrå i Stockholm

E-handel, CMS och PIM i en plattform

Varför du ska välja Dynamicweb

Valet av CMS kräver alltid noggrant övervägande för att säkerställa att systemet stödjer affärsprocesserna på ett optimalt sätt. Därför rekommenderar vi att du börjar med en workshop, där vi kan hjälpa dig att klargöra dina behov och alternativ för att välja den bästa plattformen för din verksamhet.

Dynamicweb är ett säkert, stabilt och flexibelt val som omfattar CMS (innehållshanteringssystem), e-handel och PIM (produktinformationshantering) i en plattform.

5 skäl till att välja Dynamicweb

  1. En enhetlig, heltäckande affärsplattform
  2. Många standardfunktioner som hjälper dig att komma igång med exempelvis e-handel
  3. Ett brett urval av tilläggsmoduler som är redo att byggas på
  4. Integration med underliggande affärssystem (standardintegrationer med Microsoft Dynamics 365 Suite samt skräddarsydda integrationer med andra system)
  5. Bra för språkversioner och hantering av flera webbplatser i samma lösning

 

Dynamicweb är en heltäckande plattform för innehållshantering, e-handel, digital marknadsföring och integration

Novicell är en Dynamicweb-byrå. Som Dynamicweb-partner arbetar vi med kunder som har en befintlig webbplattform eller vill gå över till Dynamicweb. Dessa kunder söker normalt efter en partner som har den utvecklingsexpertis som krävs, väletablerade processer för service och support samt en förståelse för webbföretag.

En partner som tar ansvar för dina affärskritiska processer

Ju mer digitalt ditt företag är, desto mer fungerar din webbplats som ett centralt nervsystem i företagets samarbete med kunder och andra intressenter.

Det skapar ett behov av att presentera produktinformation, priser och kampanjer i ett väldesignat gränssnitt med blixtsnabba dataflöden som kan presentera realtidsdata från tredje parts system, som PIM, ERP och CRM. Det kräver en bra arkitektur och goda integrationer mellan systemen.

Novicell är specialister på Dynamicweb-integrationer för dina affärssystem

Standardintegrationer till Microsoft Dynamics eller anpassade efter dina specifika behov

Med sina många system samlade i ett programpaket är Dynamicweb perfekt för integration med dina andra system. Under årens lopp har vi levererat ett antal skräddarsydda integrationer för olika typer av system, men Dynamicweb har i ett antal år investerat i att utveckla standardintegrationer till Microsofts Dynamics affärssystem.

Detta gäller Dynamics 365 för ekonomi och drift, tidigare känt som Microsoft Dynamics AX, såväl som Microsoft Business Central, tidigare känt som Microsoft Dynamics NAV. Det gör Dynamicweb till det uppenbara valet om du använder en Microsoft Dynamics-stack i ditt företag.

Novicells Dynamicweb-team möter regelbundet företag som kämpar för att få alla dessa integrationer till tredje parts system att fungera och många gånger beror utmaningarna på att integrationsuppgifterna är mer komplicerade än företagets befintliga webbleverantör klarar av att hantera.​

Letar du efter en ny utvecklingspartner för din Dynamicweb-plattform?

Det är enkelt att byta Dynamicweb-partner


Att byta partner på en Dynamicweb-plattform är enkelt. Din webbsida utvecklas på en standardplattform och hostas ofta av Dynamicweb. Därför behöver du bara skriva under en anmälan om partnerbyte och sedan kan lösningen överföras till Novicells utvecklingsteam inom en vecka.

Men innan vi kommer så långt rekommenderar vi att genomföra en granskning av din webbplats källkod så att du har Novicells bedömning av webbplatsens skick innan du fattar ett beslut om att byta partner. Det kan jämföras med ett besiktningsprotokoll när du köper en bostad.

Nu kommer du även att få träffa teamet som ska vara dina kontakter i vardagen. Förutom kompetenser handlar ett partnerskap även om kemi och det är viktigt att ha ett ömsesidigt förtroende så att samarbetet känns rätt när vi utvecklar din verksamhet.

Kontakta mig för ett icke förpliktande samtal

Premium Solution-partner

Novicell är en certifierad Dynamicweb Premium Solution-partner, vilket visar hur stor erfarenhet vi har av CMS. Som Dynamicweb Premium Solution-partner kan vi tala direkt med Dynamicwebs egna utvecklare och påverka hur framtida lösningar ska se ut. Denna expertis gör oss till en kompetent utvecklingspartner om du överväger Dynamicweb som CMS.

Dedicated development team – redo att hjälpa

Novicell har ett utvecklingsteam med femton certifierade medarbetare, som alla arbetar exklusivt med Dynamicweb.

15

dedikerade och certifierade medarbetare

Kundcase

Spaldings & Central Spares

Med mer än 60 års branscherfarenhet är Spaldings en av Storbritanniens och Irlands ledande specialister inom jordbruk, markservice, industri och skogsbruk. De levererar verktyg, förbrukningsartiklar, reservdelar och maskiner till tusentals kunder och rosas för sin omfattande service, enastående kvalitet och tillförlitlighet. År 2015 gick Spalding samman med Central Spares.

Spaldings bad Novicell om hjälp med det framtida underhållet och utvecklingen av deras två webblösningar: Spaldings and Central Spares. 

Läs hela kundcaset

Vi tilldelas utmärkelser för våra lösningar

Varje år nominerar Dynamicweb årets lösningar. Nyligen har vi tilldelats:

  • 2019 tillsammans med PLUS för ”Customer solution of the year”

  • 2018 tillsammans med PLUS för ”B2C solution of the year”

  • 2017 tillsammans med Europcar som ”Corporate Marketing Solution of the Year”

  • 2016 tillsammans med HC-CARGO som ”B2B Solution of the Year”

Dynamicweb PIM – produktinformationshantering

Hög datakvalitet i alla kanaler direkt från Dynamicweb

Ett PIM-system siktar på att skapa en enda sann källa för din produktinformation. Det är ett verktyg som säkerställer hög kvalitet på produktinformationen som du distribuerar mellan Dynamicweb och dina andra system och kanaler, såväl som hög hastighet på de manuella och automatiska processer som skickar dina produkter till marknaden.

Systemet måste innehålla masterdata för all den produktinformation du använder för att bearbeta produkter på försäljnings-, marknadsförings- och produktavdelningarna. Det måste även kunna tillhandahålla en datamodell som kan integreras i systemen, där uppgifterna används. Det kan vara försäljningskanaler såsom ett e-handelssystem och en webbplats, marknadsplatser som Amazon samt prisjämförelseplattformar som PriceRunner. Det kan även vara i interna processer som hanteras från CRM, ERP eller BI, i processer i webbutiken eller i Adobe InDesign eller Microsoft Office vid uppsättning av broschyrer, kataloger och försäljningsmallar.

Få en Dynamicweb-webbutik blixtsnabbt med Dynamicwebs Rapido-ramverk

Rapido är ett implementeringsverktyg för Dynamicweb-plattformen. Dynamicweb kombinerar e-handel, CMS, marknadsföring och PIM, och Rapido är verktyget som tar din webbutik till marknaden snabbt. Rapido minimerar risk och sparar tid i utvecklingsprocessen, vilket ger dig möjligheten att implementera en ny webbutik på rekordtid. Rapido kan distribueras som det är eller anpassas efter dina affärsprocesser och din varumärkesprofilering.

Dessutom kan du vara säker på att din webbutik är kompatibel med de kommande uppgraderingarna på Dynamicweb-plattformen.

Dynamicweb kan hostas exakt som du önskar

En Dynamicweb-lösning kan hostas mer eller mindre som du vill. Den kan hostas på plats, det vill säga på lokala servrar hos dig, eller i molnet på antingen Dynamicwebs egen hostingplattform eller på Novicell.

Läs mer om hosting

Kundcase

Ege Carpets

I mer än 80 år har det danska företaget Ege Carpets levererat kvalitetsmattor till byggnader över hela världen. I dag är Ege Carpets en av Europas största tillverkare av kvalitetsmattor och säljer sina produkter i huvudsak till hotell, kontorsbyggnader, butiker, köpcentrum och institutioner.

Ege Carpets anda är att designa vackra mattor för en hållbar framtid. Estetik, hög kvalitet och hållbarhet var nyckelorden för projektet när Ege Carpets 2019 bestämde sig för att skapa en ny webbplats. De valde Novicell för hela arbetet – från förstudie till design, backend och frontend – och resultat blev www.egecarpets.com

Läs hela kundcaset

Vill du veta mer om Dynamicweb?

Skicka mig ett e-postmeddelande så kan vi diskutera Dynamicweb och plattformsalternativ.