Umbraco-partner och -byrå i Stockholm

Novicell är en Umbraco-byrå, men helt olik alla andra Umbraco-byråer. Novicell är inget mindre än världens största Umbraco-byrå. Vi är teknikagnostiker, alltid totalt öppna med våra arbetsmetoder och känner plattformen in i minsta detalj. Vi kan rådgiva dig om Umbraco är rätt val för ditt företag och hjälpa dig att välja en teknik som passar dina affärsmål.

Vi har utvecklat över 200 Umbraco-lösningar och behöver därför inte börja om varje gång. I stället återanvänder vi allt vi kan för att göra processen kortare, mer kostnadseffektiv – och inte minst bättre. Det drar alla våra kunder nytta av oavsett om det rör sig om användarvänliga B2B-webbplatser, e-handelslösningar eller varumärkessidor osv.

Som Umbraco-byrå anordnar vi regelbundet webbinarier, som lär dig hur du optimerar din digitala strategi med hjälp av Umbraco-lösningar. Alla våra webbinarier är gratis och Novicells egna Umbraco-experter finns på plats för att svara på alla frågor du kan tänkas ha.

Ett CMS med kunder av alla storlekar


Det finns mer än 500 000 Umbraco-lösningar utspridda över hela världen. Det är ett CMS med öppen källkod byggt på en stabil .NET-plattform som uppfyller våra krav på funktionalitet, kvalitet och skalbarhet. Den senaste versionen är Umbraco 9, som har nya praktiska funktioner, rensad kodbas samt förbättrad prestanda och stabilitet.

Inga licenskostnader

Användarvänlig innehållsredigering och inga designbegränsningar

Bra integration med affärssystem

Möjlighet att köpa redan testade moduler och paket

Varför ska du välja Novicell som din Umbraco-partner?

Certifieringar

Umbraco Gold-partner

 • Detta innebär bättre och snabbare service för våra kunder.
 • Som Umbraco Gold-partner har vi direkt tillgång till support och rådgivning för alla våra projekt.
 • Obegränsad tillgång till alla produktivitetsfrämjande tilläggsprogram som erbjuds av Umbraco, så att våra utvecklare kan arbeta så effektivt som möjligt.
 • En garanti avseende buggfixar med Umbraco.

Umbraco Cloud Powerhouse

 • Ett erkännande av Novicells Umbraco-expertis från Umbraco själva
 • Garanterar våra kunder att Novicell kommer att leverera en effektiv lösning på plattformen.
 • Statusen ger Novicell och, ännu viktigare, våra kunder en antal fördelar.
 • Exklusiv tillgång till Cloud-rådgivning från Umbraco om nya Umbraco Cloud-projekt.

Umbraco Contributing Gold Partner

 • Ett initiativ av Umbraco som belyser de Gold-partner som gör det lilla extra för Umbraco och gemenskapen.

 

 

Utmärkelser

Umbraco MVP

 • Varje år ger Umbraco utmärkelsen ”Most Valuable People” (MVP) till personer som aktivt bidrar till den internationella Umbraco-gemenskapen.
 • Vi har flera MVP på Novicell.

Den bästa designen – Köpenhamns Metro

 • Juryn framhävde den ”syftesdrivna designen” och den fantastiska heltäckande lösningen.
 • Kommunikationen skulle se olika ut under projektets tre faser. Samtidigt ville de att användare skulle få samma upplevelse på både tåg, plattformar och digitalt.
 • Webbplatsen skulle vara visuellt tilltalande och enkel att använda.

Den bästa integrationen – Power.dk

 • Den bästa integrationslösningen var en intelligent integration med SAP och en e-handelslösning skräddarsydd för Powers behov.
 • Lösningen byggdes för att hantera upp till tjugo gånger mer trafik än Powers dåvarande CMS.
 • Powers kravställning var att webbplatsen måste kunna hantera stora mängder trafik, då de förväntar sig höga volymer på stora försäljningsdagar såsom Black Friday.

Nära partnerskap med Umbraco

 • Novicell är en aktiv del av Umbraco-gemenskapen och fångar tidigt upp aktuella trender samtidigt som vi hela tiden lär oss.
 • Vi säkerställer att våra kunder är med oss redan från början. Detta innebär att vi regelbundet presenterar tester och statusar för dig så att justeringar kan göras längs vägen.
 • Vi erbjuder omfattande träning i detta användarvänliga CMS.
 • Vi har ett mångårigt partnerskap med Umbracos huvudkontor och deltar i deras årliga evenemang, som exempelvis Codegarden.

 

Vi byggde Umbracos egen webbplats

Novicells utvecklingsresurser är mycket flexibla och Umbracos webbutvecklare arbetade på plats med oss under denna period. Den smidiga kommunikationen gav projektet stor transparens och gjorde tveklöst att hela processen gick snabbare. Webbplatsen lanserades bara två månader efter det första mötet.

Martin Wülser Larsen, webbkommunikationsansvarig på Umbraco

Att komma igång med Umbraco

Kan Novicell ta över min Umbraco-lösning?

Ja. Vi har tagit över och utvecklat många Umbraco-lösningar, både från andra byråer och från företag som annars skulle outsourca driften av lösningen. En av plattformens styrkor är att man inte är låst till en specifik leverantör, så vid behov är det möjligt att byta utvecklingspartner.

Plattform med öppen källkod ger leverantörsoberoende

Ett system med öppen källkod låter dig enkelt byta utvecklingsbyrå om du så önskar. Dessutom har .NET-tekniken bakom Umbraco en stor utbredning så det finns många utvecklare och utvecklingsbyråer att välja mellan om du vill flytta lösningen internt eller till en annan leverantör.

Var köper jag en Umbraco-webbplats?

Det gör du hos oss. Novicell erbjuder Umbraco-lösningar av alla storlekar, men vi börjar alltid med en inledande dialog om affärsbehov och en strategisk förklaring av vad plattformen bör kunna klara av innan vi ser på vilken teknik plattformen ska byggas.

Vill du se ett Umbraco-standardprojekt på Novicell?

Klicka här

Novicell Premium

Premium är Novicells metod för att leverera en webbplats med en stabil grund som ditt företag eller din organisation kan växa med i framtiden. Du kan välja i vilket CMS din lösning ska byggas, och baserat på dina krav och behov ger Novicell dig de bästa råden.

Vill du veta mer om Umbraco?

Kontakta mig för ett samtal om dina alternativ